VIP-Kväll på REHIFI.SE

7 juni, 2011 av admin Lämna en kommentar »

Den 31/5 firade REHIFI.SE att företaget nu har dubblat sin omsättning. Därför drog vi på stort med en Vip-kväll för alla våra kunder. Vi bjöd på en superrea, demningar, ekologiska snittar, tävlingar och bubbel. Och folk kom i massor för att delta i evenemanget.

Demo av JBL4435 med Antique Soundlabs Leyla

Carl skötte demon av mastodonterna JBL 4435 med rörförstärkare. Det hade  även kopplats upp två st stativ-högtalarpar för jämförelse mellan moderna högtalare mot en äldre modell.

Hans Kucher ställde ut med Solar Sound

Jimmy på Real Cable passade också på att ställa ut

Dessutom hade vi utställare från både Real Cable och Solar Sound. Solar Sound passade även på att hålla sin egen tävling för våra kunder.

Mycket nöjd kund som slog till direkt på Super-REAN

Vår rea bestod av 20% rabatt på HELA begagnade lagret. 30% på samtliga golvhögtalare och 50% på utvalda modeller. Bl.a. kunde man fynda PS-Audio HCA-2 för 4500kr och då har nypriset legat runt 16-20tkr. Det fanns alltså chans till att göra rejäla klipp!

Lars-Erik på nomono.dk kammade hem första pris!

Vi lade även upp en mycket lyckad tipsrunda där man kunde kombinera nytta med nöje. Fokuset låg på att utbilda våra kunder men på ett roligt vis.

Thomas Jönsson VD REHIFI.SE har precis avslutat ett av sina välkomsttal

Ett axplock av gästerna som förgyllde kvällen

Kort och gott drog vi närmare 150 besökare . Och kvällen höll  på ända till kl 22. Det enda som var beklagligt var tågkaoset som skedde samma kväll, vilket gjorde att många tyvärr uteblev p.g.a pendeltrafiken.

Max REHIFI.SE

Annonser

Lämna ett svar


1 + = three