Om oss

REHIFI.SE

High-end rummet

High-end rummet

REHIFI.SE har sedan starten 2004 växt till att vara Sveriges största företag för begagnade stereoprylar. Vi tillgodoser kunder från hela Sverige och har även beställare från t.ex. Norge, Danmark, Frankrike och Finland. I vår butik har vi mellan 700 och 1 000 produkter att välja på, till exempel 70-tals förstärkare från Marantz och Tandberg till moderna hemmabioreceivers från Harman Kardon och Denon. Att vi säljer alla märken ger oss en stor trovärdighet att du faktiskt får den vara som passar dig bäst.

Om du är köpare så kan du jämföra och lyssna mellan våra produkter och enkelt passa ihop ett bra paket. Är du säljare kan vi enkelt och snabbt köpa in dina produkter, du slipper krångla med egna annonser och prata med främmande människor.

Vår affärsidé

REHIFI.SE är en knutpunkt för säljare och köpare av begagnad HiFi. De stora fördelarna vi erbjuder gentemot nyförsäljande konkurrenter är ett pris som är 30-80% lägre samt ett mervärde i att varje affär hos REHIFI.SE stödjer vår oumbärliga miljö och vår välfärd. Sortimentet skall vara brett och det är viktigt att det finns en hög service mot våra kunder. REHIFI.SE är idag störst på begagnad HiFi i Sverige och skall bli det självklara valet när man skall byta ut sin ljudanläggning.

Hållbar utveckling

Vi är rädda om miljön och det är en av grundstenarna i företaget. Genom att ta hand om de produkter som annars skulle ha hamnat på soptippen och få fram de produkter som bara står och skräpar på vinden till försäljning skonar vi vår redan hårt belastade miljö. Detta framförallt genom att vi för varje begagnad produkt som räddas slipper producera en ny. Därigen minskar vi bl.a. skövlingen av skog, produceringen av koldioxid och försurningen av miljön. Redan idag skonar vi miljön med flera ton HiFi om året. Vi skapar också välfärd till samhället genom att säljaren får pengar och köparen sparar 30-80% genom att köpa av oss. Vår hållbara utveckling är så bra att vi vann pris för detta 2006, läs mer om detta här.

Säkerhet

Som många befarar så är den här branschen tyvärr utsatt för den dåliga sidan av vardagen, av tjuvar och banditer. Våra förhoppningar är att vi gemensamt med polisen, försäkringsbolag, men framförallt med er hjälp skall kunna ha ett effektivt skydd mot denna typ av brottslighet.
Vi ska bli en central för begagnat gods utan inblanding av brottslighet. Desto fler varor som passerar genom oss desto svårare får brottslingarna det. Därför vill vi att ni omgående meddelar oss om ni blivit bestulen på någon hifi-produkt med en unik beskrivning på den.

Lämna ett svar


two * = 16