Sälja HIFI på kommission – Få bättre betalt!

25 maj, 2011 av admin Lämna en kommentar »

Att sälja en hifi produkt på kommission hos oss innebär att vi säljer varan åt dig i vår butik och med våra marknadsföringskanaler. Du äger produkten tills den är såld vilket innebär att du står för risken att produkten faller i värde eller inte går att sälja, men får i gengäld ett bättre pris på din vara när den blir såld. Du får pengarna senast 40 efter försäljningen. Vi hanterar betalning, testning, försäkring och garantiåtaganden samt riskerna associerade med detta.

Under en period har vi testat marknaden för denna typ av försäljning. Resultat är mycket lovande och responsen har skapat många nöjda kunder. Den stora skillnaden på rent inköp och kommission är att du får pengarna utbetalat till dig vid försäljningstillfället och får då dessutom mer pengar än vid rent inköp!

När du lämnar in en produkt på kommission kommer vi att aktivt sälja denna via våra marknadsföringskanaler. Detta inkluderar bl.a. webbutiken, Blocket, Beg, Prisjakt, Tradera, visningar genom våra sociala medier (blogg/twitter/fb/nyhetsbrev) och inte minst demonstrationer i butiken. Via vår marknadsföring exponerar vi vårt varumärke 10 tals miljoner gånger för våra potentiella kunder varje år. Totalt har vi idag över 50 000 besökare per månad.

Att sälja hifi på kommission innebär att:

  • Vi säljer varan åt dig, bara lämna den i vår butik eller skicka den till oss.
  • Du får betalt inom 40 dagar efter att varan är såld. (Bytesrätten ska ha gått ut+10 dagar administration för överföringen.)

Fördelarna med att sälja hifi på kommission:

  • Du får bättre betalt för din vara
  • Du når ut till miljontals potentiella kunder världen över
  • Du spar tid – vi gör allt arbete.
  • Vi tar riskerna
  • Vi säljer varan med 3 månaders garanti, 10 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt!

Våra marknadsföringskanaler inkluderar bl.a. webbutiken, Blocket, Beg, Prisjakt, Tradera, visningar genom våra sociala medier (blogg/twitter/fb/nyhetsbrev) och inte minst demonstrationer i butiken.  Bara på vår hemsida har vi över 60 000 besökare per månad och inkluderar vi våra samarbetspartners exponeras vi för potentiella kunder över 1 miljon gånger per månad! Detta gör oss till en den bäst lämpade butiken i Sverige för att sälja hifi på kommission!

Läs mer om vad som gäller för inköp och försäljning hos REHIFI.SE här!

Annonser

Lämna ett svar


5 - = null