Sponsring

15 mars, 2010 av admin Lämna en kommentar »
En av våra fina gröna affischer!

En av våra fina gröna affischer!

På sistone har vi fått ett antal sponsringsförfrågningar. Det är verkligen jätteroligt att så många är intresserade av att använda oss som sponsorer, och kanske inte helt konstigt nu när vi börjar växa till oss.  Jag tänkte dock presentera er med en lathund i detta inlägg eftersom det underlättar betydligt för oss och framförallt för dig som är intresserad. Nedan sammanfattar jag några punkter som vi tycker är viktigt att tänka på!

  • Var väl förberedda. Ha gärna en budget redo för ert projekt och en estimerad siffra på hur många besökare ni antas få.
  • Tänk på att vi inte alltid kan ha tid med möten på plats. Därför är det bra att kunna bifoga bilder på exempelvis lokalen som gäller.
  • Tänk ut vad det är ni behöver av oss. Det vi erbjuder i nuläget är inte sponsringspengar utan endast utrustning vi köper in dvs HiFi för privatpersoner.
  • Våran utrustning lämpar sig inte för exempelvis nattklubbsverksamhet eller andra saker som krävs att man måste dra på.  Vi kan alltså inte erbjuda PA-utrustning.
  • Vi ger inte bort produkter utan kan leasa dem på en kontraktsperiod.
  • Vi kommer överens om diverse sponsorsmateriel vi får ge er. Maila oss så ger vi en lista på standardmått vi erbjuder.

Använd gärna detta som underlag och maila till max[a]rehifi.se. Vi tar gärna emot andra förslag , men ta detta som grundläggande riktlinjer. Vi på Rehifi.se ser fram emot ett givande samarbete!

//Max Rehifi.se

Annonser

Lämna ett svar


4 + = eight