Resursmart: det nya klimatsmart

7 december, 2009 av admin Lämna en kommentar »

Ingen har lyckats undgå FN:s COP 15 möte i Köpenhamn och i medierna har det jämnt och ständigt tjatats om hur du ska bli mer klimatsmarta. Listan över de smarta tipsen blir allt längre och komplex. Hur ska du hinna med allt? Och blir inte du inte lite väl mättade av all information? Är du verkligen tvungen att kasta om din livsstil så grovt? Allt detta kan leda till att du som konsument kan ställas inför svåra val i julruschen.

.

Bi fadder åt en julread QRS Neptunus nu!

Bi fadder åt en julread QRS Neptunus nu!

Rehifi har vi alltid varit ett miljötänkande företag i grunden, men har alltid haft enkla ideér på hur det ska genomföras. Vi tror mycket på att man kan kombinera miljötänk på ett effektivt och ekonomiskt sätt och därför startade vi med våran grundidé, att ta vara på befintlig HiFi i landet. Det är helt omotiverat att en massa fin och framförallt välljudande HiFi ska försvinna ur systemet eller i värsta fall hamna på en soptipp. De produkterna kan användas istället för att producera en ny. På så sätt slipper samhället skövla mer skog, slipper samhället låta skorstenarna bolma ut mer koldioxid och slipper samhället spränga mer hål i bergen. Således myntades vårat mantra ”resursmart”.

.

Det är därför vi har startat våran Julrea, som vi kommer att utöka varje vecka fram till jul. Nu kan du köpa något som inte bara är bra för plånboken utan även bra för miljön. En grönare och billig jul för alla audiofantaster helt enkelt!

//Max The Rookie Rehifi.se

Annonser

Lämna ett svar


3 * three =