HIFI butiken i Hjärup har fått en ny look och Spotify

26 april, 2011 av admin Lämna en kommentar »

Vi har ju inte berättat speciellt mycket om vår butik i Hjärup. I detta inlägget tänkte jag introducera två nya ”uppgraderingar” som vi har utfört för att du som kund skall trivas ännu bättre samt att du får större valmöjligheter.

Spotify: Vi kan inte alltid kräva av dig att du tar med en CD-skiva själv, och hur mycket vi än samlar på oss CD-album kanske vi just missar dina favoriter. Därför har vi nu i vårt MID-END rum kopplat på Spotify Premium. Kvaliteten på komprimeringen är 320Kbps vilket ger en bra nära CD-kvalitet. Snart kommer vi även att koppla på en DAC till vår dator för att göra ljudet ännu bättre. Men utbudet är som du säkert känner till stort på musiktjänsten.

I vårt High-End rum är det fortfarande vår squeezebox med just nu Delius DAC:en där det levereras i FLAC format, alltså exakt en avbild av CD-kvalité. Kanske inte lika stort register som Spotify men fungerar för de flesta.

Så här ser det ut nu i vårat MID-END rum

Ny Design: Vi tog in en designer som hjälpte oss med att måla om och skaffa nya möbler. Strukturen i butiken är avsevärt bättre nu för dig som lyssnar och looken är modernare.

Kom gärna med synpunkter på vad vi kan förbättra ytterligare! All form av kritik är guld för oss!

MVH

Max Jönsson  REHIFI.se

RELATERADE LÄNKAR:

Ljudkvalité: Spotify, mp3:or och vanlig cd-skiva.

Annonser

Lämna ett svar


+ 2 = ten